ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Arinsal comença la festa major atrapant el formatge

www.andorradifusio.ad

Arinsal està de festa major. Aquesta tarda s'ha donat el tret de sortida a tres dies de festa que han començat amb una original competició que consisteix a atrapar un formatge muntanya avall. La pluja no ha estat un impediment per celebrar aquest acte.

Al més pur estil del comtat britànic, avui Arinsal ha encetat la festa major amb el repte d´atrapar un formatge. Aixó sí!, era de plàstic. Una esfera de grans dimensions que baixava a gran velocitat i l'objectiu era ser el primer a tocar-la. La clau, segons diuen els participants, és "tenir bones sabates" i "no pensar en res, mires el formatge i t'hi llances".

Al peu de les pistes de les Marrades avui s'hi han concentrat públic i corredors de totes les edats. També de petits que no han estat menys agosarats. Miquel Vílchez, membre de la comissió de festes, indica que es buscava "a part d'una festa per als joves, una festa per a les famílies i tots els públics, i aquesta activitat aplega tot tipus d'edats".

La festa major d'Arinsal continuarà tot el cap de setmana. Demà a més amb una novetat: el "watertrial", una competició de velocitat dins el riu. Èric Cruz, de la comissió de festes, explica que "la gent ha de venir amb roba que es pugui mullar, si pot ser amb banyador, però ben tapats perquè farà fred". La festa també tindrà clàssics com el campionat de bicicròs, el mercat i l'orquestra, i altres activitats perquè ningú no es quedi sense diversió.

Informa: Rosa Alberch     Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

54.236.35.159