ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'arquitecte del nou Consell General opina que s'ha aconseguit l'equilibri amb la Casa de la Vall

www.andorradifusio.ad

Projectar un edifici modern que no fes ombra a la Casa de la Vall, sinó que s'hi complementés. Aquest va ser un dels reptes de l'arquitecte Pere Espuga, autor de la nova seu parlamentària

N'ha parlat en una conferència organitzada per la Societat Andorrana de Ciències en col·laboració amb el Consell amb motiu dels 600 anys del Consell de la Terra.

Espuga ha desgranat el projecte del nou edifici del Consell, que es va començar a construir el 2004 i es va acabar el 2011.

Amb qüestions que no eren fàcils de resoldre; per exemple, que s'havia d'aixecar on només hi havia una penya. Descriu la plaça com un dels elements clau per mantenir l'equilibri amb la Casa de la Vall i es mostra satisfet de la multifuncionalitat de l'espai.

Informa: David Domingo
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix: