ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Arrenca l'esquí escolar dilluns vinent amb les mesures anti Covid obligatòries per als acompanyants

www.andorradifusio.ad

Dilluns arrenca, amb uns dies de retard, l'esquí escolar. Estan obligats a assistir-hi tots els alumnes de primària i duran a terme l'activitat un dia a la setmana fins a Pasqua. Els acompanyants adults hauran de complir les darreres mesures anticovid, que s'apliquen a tots els camps de neu, per poder participar-hi.

L'assignatura obligatòria a primera ensenyança de l'esquí comença dilluns. Hi participen tots els sistemes educatius.

Ho farà enmig de les darreres mesures per lluitar contra la la Covid-19, tot i que recordem que els alumnes a banda de la mascareta als interiors a partir de sis anys no estan subjectes a la normativa en ser menors de setze anys.

Els seus acompanyants adults, sí. Hauran d'atenir-se als decrets governamentals publicats aquests darrers dies, si no, no poden participar en l'activitat.

Per la seva banda, les estacions estan obligades a fer els controls necessaris perquè es compleixi la normativa de Salut.

Per als alumnes de secundària l'esquí no és obligatori i es concentra en una setmana seguida de pràctica d'aquest esport durant la temporada d'hivern, que en principi i si els gruixos de neu acompanyen, finalitza per Pasqua.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu

Comparteix: