ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Arrenca la Fira del Vehicle d'Ocasió amb els cotxes km 0 com a protagonistes

www.andorradifusio.ad

Els vehicles de quilòmetre zero són els que més sortida tenen en el mercat de segona mà, tot i que també s'estan venent vehicles de gasolina degut a la problemàtica del dièsel. Tots es poden trobar a la fira de vehicles d'ocasió, que enguany s'ha traslladat a l'aparcament del Prat Gran. Amb més expositors, el comú espera superar les xifres de venda de l'any passat.

Amb la benedicció del mossèn Pepe Chisvert i el tall de la cinta inaugural, la parròquia laurediana ha donat el tret de sortida a la fira del vehicle d'ocasió, un esdeveniment consolidat i que amb el canvi d'ubicació ha trobat més espai per a cotxes, furgonetes i caravanes. La novetat ha estat la mostra de vehicles americans, on els curiosos han pogut veure de prop o fins i tot donar una volta en les clàssiques pick ups o en vehicles com el Ford Mustang, tan típics de les carreteres dels Estats Units.

Amb la finalitat d'oferir un pla familiar per al cap de setmana, el comú també ha destinat un espai per als més petits, amb jocs tradicionals i un circuit de motocicletes elèctriques.

El mercat del vehicle d'ocasió va lligat al de primera mà, per això també ha notat la baixada de vendes. Arran de la preocupació pels vehicles de dièsel, també han augmentat els clients que, abans que comprar-se'n un de nou, prefereixen optar per un d'ocasió fins que es normalitzi la situació. Amb tot, els que tenen més sortida són els de quilòmetre zero.

I per als que no tenen el carnet i volen saber com és això de conduir, la fira ha dedicat aquest espai per a un simulador de karts.

Amb la participació de 10 concessionaris del país, sis més que en l'edició anterior, i un centenar de vehicles exposats, el comú espera superar la xifra de vendes de l'any passat. L'esdeveniment coincideix amb l'onzena edició de la Ruta de la Tapa.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Guillem Casal

Comparteix: