ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Arrenca el projecte educatiu de la Fundació ONCA d'enguany amb música tradicional del Pirineu 

Amb el concert familiar El bagul de la música tradicional

Amb el concert familiar "El bagul de la música tradicional del Pirineu" del duet Daura s'enceta el projecte educatiu de la Fundació ONCA d'enguany, que té com a leimotiv "La passió pels menuts". 

A dalt l'escenari, buscant al màxim la proximitat i la participació dels assistents, els artistes Pilar Planavila i Ivan Caro han ajudat els més petits a conèixer sons i instruments del nostre territori, com ara la caramella, la gralla o el flabiol.

S'han fet quatre sessions i hi han assistit un total de 120 persones. Es tracta del primer dels quatre projectes de la temporada que s'endinsaran en diferents gèneres musicals, com ara l'òpera, el soul i el funk i la música clàssica. 

"Dins el mercat, ara que ja coneixem molts músics, el que busquem són propostes que siguin molt atractives i diferents. Volem que els infants s'impregnin de diferents gèneres musicals i coneguin de molt a prop propostes musicals que els faci obrir l'interès cap a la música". Teresa Areny, Cap de producció de la Fundació ONCA.

La temporada continua al juny amb una proposta d'òpera per part del grup Pamina Trio. Al setembre viatjarà cap al soul i el funk amb la companyia gironina

Els més menuts, una iniciativa molt nova que Areny apunta que no han fet mai abans. El programa acabarà al desembre amb els artistes de Com sona, amb qui ja han treballat en altres ocasions. En aquest cas, s'ha escollit música de Bach. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: