ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Arrencada discreta d'unes rebaixes d'estiu amb bones expectatives

www.andorradifusio.ad

Comença la campanya de rebaixes d'estiu, amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 40%. Malgrat el temps rúfol, els comerciants esperen que amb les previsions de bon temps per Sant Joan l'arrencada sigui bona

Després d'una setmana de rebaixes privades, aquest divendres comencen oficialment les rebaixes d'estiu, que s'allargaran fins al 1 de setembre. La majoria de descomptes es mouen entre el 20 i el 40%, però alguns poden arribar fins al 50.

Tot i que el temps no acompanyi, les previsions de sol i calor per a aquest cap de setmana llarg de San Joan fa que els comerciants tinguin bones expectatives, especialment pel que fa a la roba i els complements.

La responsable de planta d'uns grans magatzems, Lydie Cereza, espera "que vingui molta gent". Explica que "normalment hi ha més turistes perquè les privades han estat una mica abans, de manera que la gent del país ja ha comprat bastant."

Les rebaixes privades d'aquesta última setmana han funcionat i s'ha comprat força. Hi ha clients que ja les han aprofitat. Els visitants que han vingut a passar un dies tampoc no s'han volgut perdre el primer dia de descomptes.

Aquells que vulguin aprofitar els preus atractius de les rebaixes tenen més de dos mesos per endavant, un període similar al de l'estiu passat.

La recomanació, si ja es té clar el que es vol comprar, és no esperar al final, per assegurar-se trobar el que necessitin.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

35.173.234.140