ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Arriba el Vide Dressing de la Massana en plena febre per la roba de segona mà

www.andorradifusio.ad

Hi ha analistes que apunten que el 2022 el mercat de la roba de segona superarà el del luxe. I és que cada cop s'estila més donar una segona oportunitat a la roba i barrejar tendències. Aquesta setmana arriba el Vide Dressing a la Closeta de la Massana. Una cinquantena de parades amb la participació de bloguers nacionals com Simi Abitbol, dedicada a talles gran.

Anar a la moda i tenir estil no està renyit amb la combinació de peces i complements de diverses èpoques.

El Vide Dressing és l'oportunitat de trobar peces que en un moment van ser tendència i que avui dia són totalment actuals.

D'altra banda, barrejar peces pot resultat un encert, i més amb l'ajuda d'una estilista. La bloguera Katia Muir explica que "si penses que la tendència són els 80, podem trobar alguna peça perquè la moda és molt cíclica i repetitiva".

Sami Abitbol també és bloguera i es dedica a les talles grans. Assegura que "és difícil trobar-ne perquè la qualitat no és bona o sol ser roba més cara". El Vide Dressing, diu, l'ajuda "a treure aquestes peces al mercat i fer-me conèixer".

D'entre la cinquantena de parades n'hi sis que destinaran els seus beneficis a institucions sense ànim de lucre. Entre elles, Laika, Ales de papallona i Unicef.

A més hi haurà un concert a la plaça de la Ciutadania i repeteixen els tallers per als més petits. L'assessora de l'esdeveniment, Mercè Miquel, indica que seran dissabte matí i tarda, i diumenge al matí. Considera els tallers "una bona fórmula perquè els pares puguin passejar tranqui·lament i els nens gaudeixin d'activitats". També destaca la presència de "blogueres i paradistes noves".

A més el Vide Dressing guanya hores. Divendres la Closeta obrirà de 17 a 20h i el cap de setmana s'allarga una hora i obrirà a les 10 del matí.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: