ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'artista per la pau Hedva Ser visita Santa Coloma per conèixer part de la candidatura sobre els elements de creació del Coprincipat

www.andorradifusio.ad

Aprofitant la seva visita a Andorra, l'artista per la pau de la Unesco i padrina de l'Art Camp, Hedva Ser, s'ha trobat amb la ministra de Cultura, Sílvia Riva, amb qui ha visitat l'església de Santa Coloma. Un dels components que formarà part de la candidatura sobre els elements de creació del Coprincipat. 

Acompanyada per la ministra de Cultura, Sílvia Riva, aquest dimarts Hedva Ser ha visitat l'espai Columba que és el centre d'interpretació del romànic i l'església de Santa Coloma, un temple que formarà part de la de la candidatura que pilota Andorra sobre els elements de construcció del Coprincipat, que inclou diverses esglésies, entre elles Santa Coloma.

I és que els porxos de moltes d'elles van ser espais de reunió per als caps de casa com a primera forma de govern comunitari. Eren espais de diàleg i concòrdia. 

Fa 10 anys que Hedva Ser va ser nomenada artista per la pau per la Unesco, uns valors que també treballen des de l'Art Camp del qual és padrina. Tanmateix aquests valors que ella té l'encàrrec de difondre en nom de la institució van molt més enllà. 

Un dels trets que identifiquen l'artista francesa és l'arbre que sempre porta en un penjoll, una peça escultòrica que també ha escampat per molts països en aquests anys. A Andorra n'hi ha un a l'Hort de les arnes de Casa Rossell. 

Durant la seva estada a Andorra també s'ha trobat amb l'ambaixador de França i aquest dimarts ha estat el torn de les autoritats andorranes. Dijous es tanca la setena edició de l'Art Camp que enguany també celebra Malta i s'espera que en el futur altres països se sumin al model de l'experiència andorrana. 

 Informa: Rosa Alberch
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: