ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Assandca rep 1.000 euros de l’Associació de Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre del Mèrit Francès

L’Associació de Condecorats de la Legió d&rsq

L’Associació de Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre del Mèrit Francès ha lliurat aquest dimarts un xec de 1.000 euros a l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA) per la tasca que du a terme a favor dels afectats de càncer.

El president de l’associació, Josep Marsal Riba, acompanyat del tresorer, Antoni Aleix Camp, i la secretària, Elisabeth Garcia Capdevila, han lliurat el xec al president d'Assandca, Josep Saravia, destacant la funció social de l'entitat.

L’Associació de Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre del Mèrit Francès és una associació andorrana creada l’any 2011 que agrupa ciutadans del país condecorats per l’Estat francès o bé amb l’Ordre de la Legió d’Honor –creada per Napoleó–  o amb l’Ordre Nacional del Mèrit –creada per De Gaulle–.  
 
L’Associació va decidir fa cinc anys atorgar una donació anual a un organisme benèfic del Principat d’Andorra. El primer any, el 2015, el beneficiari va ser Centre d’Acolliment d’Infants La Gavernera; el 2016 ho va ser l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (actualment Fundació Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell); el 2017 va rebre el donatiu la Casa de Colònies AINA, i el 2018 ho va fer l'Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (AUTEA).

Informa: Redacció
Fotografia: Assandca

Comparteix:

3.81.28.10