ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Assandca signa un acord amb Autocars Nadal per traslladar els pacients de forma gratuïta

www.andorradifusio.ad

Gran notícia per als malalts de càncer d´Andorra que hagin de seguir un tractament a Barcelona. L´Associació andorrana de malalts de càncer, l´Assandca, ha signat un acord amb l´empresa Autocars Nadal per traslladar els pacients de forma gratuïta a la capital catalana tantes vegades com calgui. I és que el conveni no preveu limitacions, ni en el nombre de viatges, ni amb el temps que duri el tractament.

Un dels principals objectius de l´Assandca s´ha vist assolit, i amb escreix. L´associació mai ha amagat que la seva prioritat, en els primers mesos de vida, era poder traslladar gratuïtament els malalts de càncer que han de seguir tractament a Barcelona. Un objectiu que, gràcies a l'acord signat amb Autocars Nadal, ja és una realitat. A partir d'ara, qualsevol pacient que hagi de viatjar a la capital catalana per fer tractament de quimioteràpia o radioteràpia, pot utilitzar el servei regular de la companyia. Només cal que s'adreci a l'Assandca i podrà utilitzar qualsevol dels 16 serveis diaris, amb sortides cada dues hores des de l'estació d'autobusos de l'avinguda Tarragona, amb destí a l'estació de Sants.

L'acord no preveu cap mena de limitació en la durada o la quantitat de viatges que hagi de requerir el malalt. A més, també preveu un descompte d'un 20% en el preu del bitllet per als acompanyants.

L'associació s'encarregarà de gestionar tot el protocol, pactat també amb la CASS, un cop el pacient s'hi dirigeixi per sol·licitar el servei. A partir d'aquí es podrà fer un cens real del número de persones que segueixen tractament pel càncer a centres hospitalaris de Barcelona.

Informa: Jordi Cama Càmera i Locució: Judit Pedrós

Comparteix:

3.227.0.150