ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Associació de Consumidors lamenta l'encariment generalitzat dels productes durant la pandèmia

www.andorradifusio.ad

L'increment de preus per sobre del poder adquisitiu dels ciutadans pot derivar en el fet que el país deixi de ser atractiu per residir-hi. Així ho adverteix l'Associació de Consumidors i Usuaris, que lamenta que l'usuari pateix cada vegada més per arribar a final de mes. 

El lloguer, l'alimentació, els productes de primera necessitat i, ara, els carburants. Tot puja i el cost de vida és cada vegada més car. Una tendència negativa que s'hauria de revertir, segons l'Associació de Consumidors i Usuaris.

El seu president, Lluís Ferreira, lamenta que el consumidor està cada vegada més collat i adverteix que, si això segueix així, el país deixarà de ser atractiu per viure-hi.

D'altra banda, la compra de Banc Sabadell per part de Morabanc i la de Vall Banc per part de Crèdit Andorrà no són més que una noticia negativa pefr al consumidor final, que perd dues entitats financeres de renom.

Segons Ferreira, aquestes adquisicions impliquen que hi ha menys competència en el sector, i això pot derivar en condicions menys beneficioses per a l'usuari. 

Respecte a les demandes relacionades amb el lloguer, Ferreira confia en les solucions de l'Institut de l'Habitatge, tot i reiterar que són a llarg termini. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: