ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'associació de propietaris de béns immobles denuncia que els comuns no han proporcionat encara les dades a la Taula d'Habitatge

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Propietaris de Béns Immobles lamenta que els comuns no hagin cedit encara les dades sobre l'impost d'arrendament a la Taula d'Habitatge. També assegura que les denúncies d'increments abusius de lloguers són una petita minoria.

El president de l'Associació de Propietaris de Béns Immobles ha recordat que els comuns es van comprometre fa prop d'un any a cedir les dades de l'impost d'arrendament a la Taula d'Habitatge. D'aquesta manera es podria conèixer millor la situació real del sector. Doncs bé, Pascual Gracia afegeix que no entén per què encara no s'ha fet.

Gracia ha assegurat que la renovació de la congelació de les pujades dels arrendaments el 2020 no és una solució. A més, creu que el centenar de denúncies al raonador del ciutadà d'increments desorbitats no són tota la veritat.

Finalment, Gracia diu que una de les solucions al problema de l'habitatge podria ser que es posessin en el mercat pisos socials. Però també comenta que ha d'haver altres propostes.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart

Comparteix: