ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Associació de Propietaris de Béns Immobles proposa estudiar cas per cas els lloguers dels comerços tancats

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Propietaris de Béns Immobles fa una crida a tots els actors econòmics del sector perquè tractin els casos dels comerços que s'han vist obligats a tancar aquests dies amb solidaritat i honestedat, observant les circumstàncies particulars de cadascun i les dificultats que tindran per satisfer el lloguer dels locals que ocupen.

L'APBI demana als propietaris i gestors de lloguers que es tingui en compte la situació excepcional de bona part dels propietaris de comerços que s'han vist obligats a tancar els negocis per la crisi de la Covid-19. Segons l'associació, no són responsables i no se'ls pot imputar el tancament que tindrà conseqüències molt greus en els comptes. Els dificultarà el pagament del lloguer dels locals que ocupen. Més encara en aquells casos que ja han afrontat la situació amb un bagatge fràgil, explica el president, Pasqual Gràcia.

Des de l'associació es considera que no pot ser sempre l'executiu qui faci l'esforç de trobar les mesures per superar la crisi generada per la Covid-19, sinó tots els implicats, també el sector privat, que haurien de treballar plegats. Gràcia vol que seguin a la taula i "amb la major honestedat possible encarin el repte actual i trobin solucions adaptades a cadascun dels casos".

L'APBI espera que si es treballa ara de manera adequada el teixit econòmic pot sortir reforçat d'aquesta crisi així com els vincles de compromís i confiança entre propietaris i inquilins.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu
Imatges cedides: Pasqual Gràcia

Comparteix: