ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Auditori commemora 30 anys amb una temporada amb marcat accent andorrà

www.andorradifusio.ad

L'Auditori Nacional fa trenta anys i ho celebra amb una temporada que s'allargarà fins novembre i que s'ha coordinat amb altres esdeveniments culturals per evitar la coincidència de dates. Al programa hi ha sorpreses, com la presentació del primer disc de Sara Núñez, i convidats de banda i banda de la frontera com Miki Núñez i Trois Gourmandes. Per al públic infantil es recupera l'actuació d'El Pot Petit.

L'aniversari de l'Auditori Nacional comença el 19 de març amb Guillem Tudó que ve amb la Big Band Jazz del Maresme per recuperar els grans del gènere.

L'1 d'abril serà el torn de Miki Núñez, doble disc d'or per 'Celébrate' i 'La venda'. Fa un temps l'eurovisiu venia amb la seva bada Despistaos i ara ho farà amb la gira Iceberg 2021.

Un altre dels convidats a l'aniversari seran els francesos Trois Cafés Gourmandes, que actuaran a l'octubre. 

El 10 d'abril serà la gran cita infantil amb El Pot Petit que arriba amb doble sessió, al migdia i a la tarda. Ja el 24 del mateix mes Sara Núñez protagonitzarà una gran estrena. Havia participat en festivals com el al Jambo i el Colors de Música. Ara puja a l'escenari per presentar el seu primer disc 'A flor de piel'.

Al maig The Scarlett Brotherhood; al setembre, Jordi Barceló, i a l'octubre, Hysteriofunk, seran algunes de les cites d'un calendari que enguany s'estira per no sautrar l'agenda.

Aquesta pandèmia ens ha ensenyat que no hi ha res escrit, per això la sortida a la venda de les entrades es publicarà prop de la data del concert segons la situació sanitària. Les primeres per veure Guillem Tudó ja es poden adquirir.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa-Desirée Sala-Arxiu RTVA

Comparteix:

35.175.212.130