ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Autea recapta 3.228 euros per adequar el local de Joves en Inclusió

www.andorradifusio.ad

La tercera edició de la Pal Skimo femení ha recaptat més de 3.200 euros. Aquest dimecres es han entregat a Autea. S'han superat els diners recollits l'any passat ja que les inscripcions a la cursa gairebé es van doblar.

L'Associació d'Afectats d'Autisme ja sap en què invertirà els diners ja que la necessitat més urgent que té és arreglar l'aire condicionat del local del comú d'Escaldes-Engordany que ocupa el programa Joves en inclusió. En aquest projecte participen joves de 16 a 25 anys amb trastorn de l'espectre autista. La seva sensibilitat fa indispensable que l'ambient en el qual es troben compleixi uns mínims. La reparació costa 14.000 euros.

Des del passat més d'agost quatre joves participen en el que al principi era una prova pilot però que s'ha confirmat com una necessitat per als usuaris. Estan en el local en qüestió de 9 del matí a 6 de la tarda el que fa encara més necessari la reparació de les instal·lacions. També s'estan fent altres treballs com ara la instal·lació d'un plat de dutxa ja que entre altres els joves aprenen en aquest programa els gestos més bàsics de la vida quotidiana que tenen a veure amb aspectes com la higiene.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.231.226.13