ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les autoescoles tornen a arrencar coincidint amb l'època més forta de l'any

www.andorradifusio.ad

Les autoescoles tornaran a l'activitat el 2 de juny després de dos mesos i mig d'aturada absoluta. Hauran de seguir els protocols del Govern, relatius sobretot a la neteja i amb la previsió que els exàmens s'hauran de fer en més dies per evitar aglomeracions.

Les autoescoles ho tenen tot a punt per tornar a engegar motors, després de dos mesos i mig d'aturada total, des que va començar el confinament, expliquen Josep Maria Arnabat, de l'autoescola de les Valls, i Pere López, de l'autoescola Unió.

Com la resta de sectors, les autoescoles hauran de seguir els protocols del Govern, però l'afectació en el seu cas serà mínima perquè "la distància del cotxe difícilment la podem modificar", diu López. Sí que hauran de "netejar el volant, les mans i tot el necessari cada vegada que es canvia d'alumne", diu Arnabat afegint que fins i tot tindran una màquina "que mata tot tipus de microbi".

La setmana vinent arrencaran les classes teòriques i pràctiques, però els exàmens, que també s'hauran d'adaptar a unes noves mesures, de moment no tenen data.

En tractar-se d'un sector que depèn del client nacional, s'espera una tornada a la normalitat en el mínim temps possible.

La bona notícia per a les autoescoles és que la tornada a l'activitat coincidirà amb l'època de l'any amb més afluència d'alumnes.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

 

Comparteix:

3.236.108.61