ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Automòbil Club constata que no s'ha avançat en l'ús de la bicicleta

www.andorradifusio.ad

L´Automòbil Club ha lamentat que a Andorra encara no estigui més interioritzada la possibilitat de fer trajectes a peu o amb bicicleta. En un informe del 2015 es va apostar per aquestes opcions i en el del 2017 es constata que no s´ha avançat prou.

L´informe de mobilitat del 2017 de l´Automòbil Club reflecteix que Andorra segueix sent un dels països més motoritzats del món, atenent el nombre de vehicles que hi ha per habitant, d'1,24 per persona (més gran de 16 anys). Recorda que un 67% de la gent es mou habitualment amb el seu vehicle particular i un 23% caminant o amb bicicleta.

L'ACA en l'informe del 2015 va presentar un seguit d´accions per promoure l´ús de la bicicleta i dos anys després assegura que no s´ha avançat massa. Per això demana que es creïn infraestructures per a aquest mitjà. Afegeix que si no es generen mai podrà arrelar la seva implantació. També considera que s´ha de fer un replantejament de l´espai públic i la xarxa viària ha d´evolucionar per facilitar que hi hagi espais per a vianants, vehicles i bicicletes.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

18.234.247.75