ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Automòbil Club guanya més d'un miler de socis l'últim any i ja arriba als 8.600

www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club manté el creixement exponencial del nombre de socis i ja supera els 8.600, xifra que li permet consolidar-se com l'entitat més gran d'Andorra. L'èxit es traspassa també al vessant econòmic, amb un superàvit de 123.000 euros.

L'ACA està aplicant fil per randa el pla estratègic que va iniciar el 2016 i els resultats es corresponen amb els objectius marcats. Socialment, el club va créixer el 2018 en 1.400 socis i ha arribat als 8.600. Els últims tres anys l'entitat ha guanyat massa social a ritme de mil afiliats nous anuals. Econòmicament, l'ACA és una entitat sanejada, que ha tancat l'exercici 2018 amb un superàvit de 123.000 euros, quantitat que es traspassarà als fons socials. Per aquest any la previsió és de 164.000 euros en positiu. Aquestes dades han permès a la junta treure pit a l'assemblea de socis d'aquest dimecres a la tarda. "Ha estat un any excepcional perquè era un repte a tres anys, un pla ambiciós, que a tots ens va costar creure'ns-ho del tot i estem al final del pla, veient que hem aconseguit la major part de les accions que ens vam plantejar, i amb nota", assegura Enric Pujal.

Quant a la mobilitat, l'ACA traurà enguany un nou informe IMACA i organitzarà amb FEDA una altra Jornada de la mobilitat elèctrica, prevista per dissabte 18 de maig al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Finalment, l'Automòbil Club fomenterà la seguretat viària entre els més joves, amb xerrades a les escoles i la col·laboració amb els comuns per participar en les campanyes que fan els agents de circulació.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot-Arxiu

Comparteix:

18.234.247.75