ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Automòbil Club planteja deixar la concessió del circuit del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

La gestió del circuit d'Andorra-Pas de la Casa pot canviar de mans. El comú d'Encamp, que n'és el propietari, té sobre la taula una proposta de l'Automòbil Club i d'Esponsorama per cedir-ne la concessió de l'entitat a l'empresa que ja dinamitza la instal·lació. Al contracte actual li queden vuit anys més.

L'Automòbil Club fa anys que gestiona el circuit d'Andorra-Pas de la Casa. Va fer-se càrrec en el mandat de Ramon Roca i posteriorment amb Josep Maria Cases va mantenir-ne la gestió.

La instal·lació del cap del Port ha passat per molts entrebancs, que ha superat fins a arribar ara a una situació d'estabilitat amb Enric Pujal de president i l'empresa Esponsorama de soci estratègic.

L'escenari actual pot variar si fructifiquen els contactes per cedir la gestió de l'ACA a l'empresa de Raül Romero, amb el vistiplau del comú d'Encamp, propietari de la instal·lació. La cònsol major, Laura Mas, ha afirmat que s'estan mantenint converses amb l'entitat "per veure com es pot fer efectiu jurídicament", ja que es tracta d'una cessió que té una temporalitat i ha remarcat que "el mateix plec permet cedir-la a un tercer".

El circuit ha estat tradicionalment deficitari per a l'ACA, tot i que amb l'arribada d'Esponsorama el 2017 els números han millorat. En qualsevol cas l'entitat vol evitar al màxim qualsevol risc econòmic. A més compta seguir vinculada al circuit amb serveis per als socis i la celebració de proves esportives. El contracte actual encara està vigent per vuit anys més.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Anna Romagosa  

Comparteix:

54.208.73.179