ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Baixa el preu mitjà del carburant, però continua sent un 50% més car que fa un any 

www.andorradifusio.ad

El preu mitjà dels carburants registra una tendència a la baixa després de mesos de creixement del gasoil de calefacció, de locomoció i la gasolina. Així i tot, actualment es paga un 50% més que a l'agost del 2021. 

El preu mitjà dels carburants es redueix durant el mes d'agost per primera vegada en els darrers mesos. El gasoli de locomoció baixa més d'un 6%, mentre que el de calefacció disminueix un 5,2%. La gasolina també segueix la mateixa tendència en gairebé un 8% menys que al mes de juliol d'enguany. 

Així i tot, si comparem les dades amb el mes d'agost del 2021 actualment el gasoil de calefacció es paga gairebé el doble que fa un any. Concretament, augmenta un 70%. Per altra banda, el gasoli de locomoció es paga seixanta cèntims més car i la gasolina sense plom de 95 octans un 31% més. 

Encara que la tendència dels preus vagi a la baixa, el creixement que es va començar a registrar a principi del 2021 no s'ha aturat fins a aquest estiu. Un fet que provoca que avui en dia es pagui el molt més per la majoria dels carburants. 

Informa: Roser Puigbò
Grafisme: Marta Pons

Comparteix: