ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Ballet de Moscou torna amb "El Trencanous"

www.andorradifusio.ad

El Ballet de Moscou ens torna a visitar i ho fa amb una de les joies de la dansa clàssica: "El Trencanous", de Txaikovski. Un espectacle en dos actes que forma part del repertori d'aquesta prestigiosa companyia de dansa russa.

En aquesta ocasió el Ballet de Moscou aprofita l'estada de diversos dies a Andorra per oferir, a més de la funció d'"El Trencanous", una classe magistral a càrrec del director de la companyia, Timur Fayziev, i les dues professores que acompanyen els ballarins en les gires. Tot i estar de viatge, els assajos dels components del ballet no s'aturen i el de Moscou és un dels més exigents del món.

"La classe magistral serà a càrrec de gent que no es queden asseguts dirigint el taller, sinó que són persones molt implicades en l'ensenyança i que saben que és molt important corregir els errors en un ballarí des del principi", assegura Fayziev.

La funció d'"El Trencanous" serà aquest dimarts a les 8 del vespre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Aquest és un dels ballets clàssics més tradicionals de l'època nadalenca. Actualment la companyia es celebra el seu trentè aniversari. El seu director i fundador li augurava almenys vint anys de vida més si els professors que té el ballet continuen la seva tasca quan ell ja no pugui fer-ho.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala-Ballet de Moscou

Comparteix:

3.81.28.10