ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Baró confirma l'acord de CC amb Demòcrates per formar grup i aposta per la continuïtat de Vallnord

www.andorradifusio.ad

El president de Ciutadans Compromesos ha detallat al programa Ara i Aquí l'acord amb Demòcrates per formar grup parlamentari. Com a cònsol major de la Massana, David Baró també ha defensat la continuïtat de Vallnord.

David Baró ha confirmat l'acord amb Demòcrates per permetre la formació d'un grup parlamentari de Ciutadans Compromesos. Per aquesta raó no han aspirat a una secretaria a la Sindicatura.

El president creu que d'aquesta manera, l'agrupació tindrà més pes al Consell per defensar el seu programa i establir ponts de diàleg. Donarà, per tant, "suport a la sindicatura a canvi de tenir un conseller per tenir grup parlamentari". Baró ha confirmat que Ciutadans Compromesos es convertirà en partit polític. De fet, tindran els estatuts al setembre.

D'altra banda, el cònsol massanenc ha defensat un cop més la continuïtat de Vallnord. Tot i que s'ha començat a treballar en les tarifes de la temporada vinent, no hi ha encara una decisió en ferm de Saetde.

El cònsol massanenc s'ha mostrat satisfet de la gestió duta a terme en aquests 8 anys. Assegura que s'acabarà el mandat amb un endeutament de 12 milions d'euros. Són 20 milions menys que el 2012.

Entrevista completa al cònsol major de la Massana i president de CC, David Baró, a l'Ara i Aquí:

Informa Ana Alamán
Imatge Albert Refart

Comparteix:

3.230.154.129