ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Acord per mantenir el forfet conjunt de Vallnord

www.andorradifusio.ad

La resolució de la crisi de Vallnord s'anunciarà la setmana vinent amb l'oficialització d'un acord que es perfila com a satisfactori per a totes les parts. Es garanteix un forfet conjunt per a Ordino-Arcalís i Pal-Arinsal i que aquest últim pugui mantenir la marca a curt termini.

Si en principi es va parlar que Emap havia de compensar Secnoa per poder fer servir una marca conjunta de la qual Arcalís es deslligava per la nova connexió amb Grandvalira, s'ha acabat trobant una fórmula transitòria. Fonts properes a la negociació han confirmat a Ràdio i Televisió d'Andorra que Pal-Arinsal podrà seguir usant Vallnord uns anys sense haver de pagar al fins ara soci. I que a mitjà termini s'haurà de decidir quines seran les noves condicions.

Se salva oferir un forfet conjunt, però lògicament sense que Vallnord formi part del nom després que Ordino-Arcalís hagi expressat la voluntat de trencar el lligam amb Pal-Arinsal.

El cònsol major de la Massana ha passat pel "Línia Directa", de Ràdio Nacional, i no ha volgut revelar cap tipus de detall sobre un acord que, ha insistit, encara no està tancat. David Baró s'ha mostrat moderadament optismista. Ha explicat que les negociacions s'han centrat en el client perquè "no estigui desorientat, que pugui gaudir d'un servei com havia tingut fins ara, i que no hi hagi un canvi brusc. Ha afegit "que hi ha seny, responsabilitat i que podrem assolir un bon acord".

David Baró i Joan Viladomat es reuniran de nou la setmana vinent. Un cop s'hagin perfilat els serrells que queden per tancar, es farà públic l'acord que tancaria, si més no de manera provisional, la crisi a Vallnord, tot sense perjudici immediat, segons el cònsol massanenc.

Informa David Domingo-Ana Alamán

Comparteix:

54.236.59.154