ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els bars esperen que el Govern relaxi les restriccions en el proper decret

www.andorradifusio.ad

Els bars esperen que el Govern flexibilitzi les pròximes setmanes les restriccions al sector de la restauració i adopti per als bars les mesures decretades per als restaurants. 

El Govern estudia flexibilitzar les restriccions imposades fins ara als bars i equiparar-les a les que tenen els restaurants. Limitar els aforaments interiors o permetre exclusivament l'obertura d'establiments que puguin donar servei de terrassa són algunes de les idees que es van posar sobre la taula a la reunió que va tenir dilluns l'Executiu amb l'agrupació de bars.

El portaveu del col·lectiu, Francesc Medina, també és realista i sap "que l'interior dels locals és problemàtic"; per això confia que la balança s'inclini per les solucions a l'exterior.

L'agrupació de bars valora molt positivament la voluntat d'entesa que està mostrant el Govern i  confia que en el proper decret d'extensió de les mesures sanitàries s'hi reflecteixi la relaxació en les restriccions per als bars.

D'altra banda, un grup de bars ha convocat divendres una manifestació davant de l'edifici del Govern en protesta per la duresa de les restriccions en el sector.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA - Pere Besolí

Comparteix:

3.238.96.184