ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La base de pònting del pont tibetà no obrirà fins al 2024

www.andorradifusio.ad

Canillo tornarà a obrir el pont tibetà el darrer cap de setmana del mes amb la millora dels accessos i l'obertura d'un nou servei de bar. El que haurà d'esperar és la base necessària per a l'activitat del pònting, que s'endarrereix fins al 2024. 

El pont tibetà tornarà a obrir el dijous 27 d'abril. Així ho ha decidit el comú, que l'ha tingut tancat els mesos de neu per qüestions de seguretat. D'aquesta manera, Canillo recupera un dels pols turístics que va portar l'any passat més de 100.000 persones a la parròquia i que va recaptar més de mig milió d'euros de benefici. Tot i que s'espera una acollida massiva de turistes, el comú endarrerirà un any més un dels seus principals atractius: la plataforma de pònting. Segons ha confirmat el cònsol major a RTVA, enguany s'ha decidit prioritzar la freqüència de busos i la millora dels accessos al salt fins a la vall del riu. 

Un altre dels pols turístics que està en procés de millora és el Palau de gel. El comú ha adjudicat aquest dijous la instal·lació de plaques fotovoltaiques per mig milió d'euros. El que haurà d'esperar és l'actualització de la pista de gel, que es prorroga unes setmanes més per donar temps a les empreses a presentar les propostes

Informa: Òscar Serrano

Comparteix: