ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Batllia encausa el cap d'urgències i els empresaris Miquel Font i Daniel Torres per les presumptes irregularitats al SAAS

www.andorradifusio.ad

Tres nous encausats per les presumptes irregularitats al SAAS. Es tracta dels empresaris Miquel Font i Daniel Torres, màxims responsables de les empreses Ambulàncies del Pirineu i de les Valls, a qui la batlle instructora vol escoltar per la privatització del servei el 2007. També encausa Josep Gómez, cap d'urgències, pels cobraments dels drets de comercialització del sistema de triatge.

La batlle encarregada de la investigació de les irregularitats al SAAS encausa tres persones més. Dues hauran de declarar amb presència d'un advocat per la privatització de les ambulàncies el 2007. Es tracta dels empresaris Miquel Font, màxim responsable d'Ambulàncies del Pirineu, i Daniel Torres, d'Ambulàncies de les Valls, totes dues concessionàries del servei a l'època. Segons fonts properes al cas, la batlle els crida a declarar per un presumpte delicte major d'administració deslleial de patrimoni públic i un de menor de negociacions prohibides realitzades entre particulars.

La batlle instructora també ha encausat Josep Gómez, cap d'urgències de l'hospital. En aquest cas, la batlle el crida a declarar en relació amb el cobrament del drets de comercialització del sistema de triatge. Els delictes són els mateixos que per a Font i Torres, segons expliquen les fonts.

Les declaracions dels diferents encausats per les presumptes irregularitats al SAAS, entre els quals es troben l'exministra de salut, Montserrat Gil, i l'exdirector del SAAS, Ramon Cereza, seran a finals d'octubre i mitjan novembre, unes setmanes més tard de l'inicialment previst.

Informa: Ana Alamán

Comparteix: