ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Black Friday en les botigues de proximitat: la lluita contra els descomptes dels grans magatzems

www.andorradifusio.ad

En marxa el Black Friday al Principat com en altres països del món. Les onades de les grans promocions i ofertes atreuen a veïns i turistes. Per la seva part, les botigues de proximitat consideren que no poden lluitar amb els descomptes dels grans magatzems. No obstant això, són optimistes i esperen tenir moltes vendes.

Comença una nova campanya del Black Friday amb descomptes i ofertes en establiments de tot tipus. Però, com afecta aquest divendres negre a les botigues locals i de proximitat?

Per a alguns és molt difícil competir amb les atractives promocions dels grans magatzems. No obstant això, esperen que hi hagi força clients.

La dependenta Lourdes Cea assegura que "és molt complicat". "Lluites d'una altra manera, amb el boca orella i el client de proximitat".

Des d'altres botigues, com el comerç en què treballa Nathalie Vierzon, creuen que aquesta campanya comercial perjudica el negoci perquè el consum es concentra només en aquests dies.

L'avinguda Meritxell lluïa ja aquest divendres al matí amb bosses de diversos establiments.  Els aparadors amb cartells de 20, 30, 40 i fins el 50 % de descompte. I els clients, que destaquen les oportunitats i els preus, més baixos, diuen "que a Espanya i la Xina".

Amb aquest període importat dels Estats Units i que es produeix en diferents indrets del planeta, comencen les compres d'aquesta temporada que culminaran amb les rebaixes de Nadal.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala

Comparteix: