ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Bona afluència de visitants als eixos comercials amb motiu del pont del Pilar

www.andorradifusio.ad

L'entrada de vehicles per la frontera s'ha vist traduïda amb l'arribada de turistes. Alguns venen d'escapada només un dia, però altres opten per passar tot el cap de setmana o bé el pont al país. Una afluència que els comerciants veuen amb bons ulls, ja que esperen que es vegi traduïda amb les compres. 

Passejades des de primera hora del matí per l'eix comercial. Famílies i parelles que no volen perdre l'oportunitat de passar aquí, al Principat, el pont del Pilar, festiu a Espanya. L'al·licient per venir, les compres.

Els comerciants s'ho agafen amb totes les ganes, després dels dies fluixos de les últimes setmanes de setembre i esperen que  "arribin amb ganes de gastar", ja que "moltes vegades els visitants espanyols venen més a passejar". Amb tot, destaquen que el fet que hi hagi molta gent és positiu. 

Les compres, però, no és l'únic atractiu. La natura i la cultura els fan la competència i és un dels altres reclams turístics, segons remarquen alguns dels turistes. 

Fins aquest dimarts, la previsió és que hi hagi una entrada constant de turisme al país. De fet, s'esperen hotels plens a les valls centrals aquest cap de setmana.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: