ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Bonell afirma que els sindicats han barrejat molts interessos en la protesta contra la reforma de la funció pública

www.andorradifusio.ad

La subsíndica Mònica Bonell creu que en la manifestació d'avui s'han barrejat molts interessos i que els sindicats han sabut implicar en la seva protesta contra la reforma de la Funció Pública altres col·lectius descontents. Ho ha dit al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional, on també ha parlat de les eleccions i la propera legislatura. Creu que de les eleccions sortirà un Consell General amb un esquema similar a l'actual. Ha avançat que no es presentarà a llistes.

Mònica Bonell assegura que la reforma de la Funció Pública que es votarà aquest dijous al Consell General s'ha millorat molt durant el treball en comissió i ha recordat que s'hi treballa des de fa 8 mesos.

Per a Bonell, en la manifestació els sindicats "han barrejat molts interessos". Argumenta que "hi ha gent que ho passa malament, sobretot pels lloguers, i després hi ha una voluntat molt àmplia de sindicats descontents amb la llei de funció pública que han trobat la manera d'implicar aquestes persones barrejant una mica tot".

La subsíndica ha reconegut la càrrega de treball del final de legislatura, un fet que ha atribuït als dos primers anys dedicats a resoldre la crisi de BPA. Creu que s'han aprovat lleis millorables tot i que no dolentes.

Pel que fa a les eleccions, opina que hi ha partits com Liberals i PS que volen guanyar i per això pacten a les territorials, i altres que volen incidir-hi com a formacions clau, com SDP i la tercera via. En tot cas, creu que es reproduirà l'actual esquema parlamentari i no es tornarà a repetir "una majoria tan àmplia".

Bonell ha dit que no té intenció d'aparèixer en cap llista electoral i que vol seguir en política en segona línia.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Albert Refart

Comparteix: