ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els bons resultats del 2019 permeten a Caldea afrontar amb més garanties el 2020

www.andorradifusio.ad

Els bons resultats del 2019 a Caldea permetran afrontar la crisi de la Covid-19 amb més garanties. El termolúdic ha elevat els ingressos a 16 milions i mig d'euros, un 5% més que l'any anterior, amb un resultat net de 650 mil euros. Tot plegat i segons asseguren des de la companyia gràcies al client forà però també nacional. L'estratègia per al 2020 és la de contenció de la despesa i paralització de les inversions.

Amb un 5% més d'ingressos que el 2018, Caldea tanca el 2019 amb 16 milions i mig d'euros d'ingressos i superant per tercer any consecutiu la barrera dels 400 mil clients anuals.

Unes dades positives que permeten afrontar aquest convuls 2020 amb més garanties. Així almenys ho creuen a la SEMTEE que ahir va aprovar el tancament de comptes.

Les bones dades assolides l'any passat es deuen, segons el termolúdic, a una estratègia dirigida al turista però també al client nacional a través del club esportiu. Així el 2019 es clou amb un resultat net de 650 mil euros i un flux de caixa de prop de 4 milions d'euros.

Uns diners que donen calaix per assolir l'objectiu d'aquest 2020 de fer calaix 0, és a dir, no perdre diners ja que preveuen una davallada de 5 milions d'euros en ingressos pel tancament.

Per això la voluntat del termolúdic és contenir la despesa i paralitzar les inversions previstes i una redefinició de la tàctica de màrqueting i comercial amb l'objectiu de generar seguretat.

Caldea obre el 4 de juliol amb una de les darreres inversions la piscina panoràmica, Inúu obrirà el 18 de juliol. De moment i segons indiquen des del centre a poc a poc van arribant reserves.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

18.207.250.80