ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El bosc dels menairons de Pal s'omple de famílies per trobar les cartes dels éssers màgics

www.andorradifusio.ad

Els menairons han arribat al bosc, però necessiten l'ajuda dels humans per trobar les paraules que els han deixat els éssers màgics. Aquest dilluns al matí han començat les visites teatralitzades per buscar-les amb un grup de famílies al bosc màgic de Pal.

"Ens han enviat els seus missatges per tot el bosc i les dues soles no els podem trobar", ha explicat una de les menairones. És per això, ha afegit la seva companya, que els nens les han d'ajudar, tenint en compte "que aquests éssers màgics són molt entremaliats".

Enmig del bosc, les famílies han hagut de tenir els ulls ben oberts per poder trobar totes les pistes. Abans de començar han hagut de fer un jurament, prometent que no molestaran els éssers que viuen al bosc.

15 persones poden ajudar la Corantell i l'Aspres a trobar les pistes, però no només aquest dilluns. L'activitat es podrà tornar a fer demà i el 8 i 9 de gener a partir de les 11 del matí. Per respectar les mesures sanitàries, s'ha de fer una reserva prèvia al web de Vallnord.

La missió dels menairons

Els menairons de Pal tenen una feina encomanada des de fa molts i molts anys, protegir les pedres blanques d’Andorra i tenir-ne cura perquè, d'aquesta manera, tots els infants seguiran tenint molta imaginació.

Informa: Anna Mata
Imatges: Pere Besolí

Comparteix: