ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La botiga solidària de la Creu Roja, primer projecte beneficiat pel recapte solidari amb la col·laboració d'Andorra Telecom

www.andorradifusio.ad

La botiga solidària de la Creu Roja és el primer projecte que es beneficiarà del sistema de recaptació solidària que han engegat Univers Bomosa i l'empresa espanyola Worldcoo, amb l'objectiu de col·laborar en el finançament de projectes socials d'entitats del país.

La responsable de l'àrea social de Creu Roja, Anna Arias, creu que "les aliànces construeixen societats més fortes i resilients", tot afegint que "hem de continuar així per seguir treballant altres assumptes importants".

Andorra Telecom s'hi ha adherit, permetent que els seus clients hi participin amb una donació fixa de 50 cèntims al mes que es cobrarà en la seva factura, segons ha explicat el seu director general, Jordi Nadal

Aquesta opció es pot activar i desactivar en qualsevol moment a través dels canals telefònics i digitals de l'operadora, així com de les oficines d'atenció al client.

Per a qualsevol altra donació directa, s'ha habilitat el web andorrasolidaria.worldcoo.com, a través del qual s'informarà dels projectes que hi participin.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Nil Forcada

 

Comparteix: