ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els treballadors de BPA volen definir millor alguns punts del conveni marc per evitar interpretacions

www.andorradifusio.ad

Mentre el futur dels treballadors s´està acabant de definir en un conveni marc que podria patir algunes modificacions, BPA té actualment una vintena de treballadors suspesos de feina però no de sou. El motiu és que podrien estar implicats en alguna de les operacions que van motivar en part la nota del Fincen del 10 de març. Tot i així, a mesura que es reincorporin a la feina es beneficiaran del que estableix el conveni pel que fa a acomiadaments i recol·locacions al banc bo.

Els representants dels treballadors estan revisant el redactat del conveni que els ha proposat l'AREB, tot i mantenir l'objectiu de signar-lo al més aviat possible. Segons han indicat, potser es contextualitza algun punt perquè el text quedi clar i no pugui quedar subjecte a interpretacions. Modificacions que es presentaran a l'AREB i també als empleats, que hauran de validar el conveni a través d'algun mecanisme encara per determinar.

Pel que fa a la vintena de gestors suspesos de feina per part de l'AREB, els representants indiquen que a mesura que es reincorporin a la feina passaran a estar subjectes al que preveu el conveni en matèria de baixes i recol·locacions.


Informa:A.G-Nandín / Anna Pifarré

Comparteix: