ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El British College estrena curs a l'antic alberg de la Comella amb prop de 40 alumnes

www.andorradifusio.ad

El British College ha encetat el primer any amb prop d´una quarantena d'alumnes. El centre d´ensenyament britànic de la Comella imparteix educació infantil i primària i preveu créixer els propers anys.

L´inici de curs ha estat especial per al British College, que s´estrena al país en les instal·lacions de l´antic alberg de la Comella, després de l´acord al qual va arribar amb el comú de la capital.

El centre té aquest curs 38 alumnes, xifra que des de la direcció acadèmica es considera adequada. La normalitat ha presidit l´inici. La directora acadèmica, Lisa Mason-Jones, es mostra satisfeta amb el nombre d'estudiants. Assegura que "estan contents de venir a l´escola" i que han tingut "molts bons informes dels pares sobre l'adaptació dels alumnes".

L'escola té un marcat caràcter internacional, amb estudiants de famílies d'Andorra i també procedents del Regne Unit i de diferents països que s'han decidit per l'educació britànica.

Aquest primer curs els nens, entre 3 i 11 anys, es reparteixen en tres classes, amb professors nadius i l'anglès com a llengua vehicular. El projecte del British College, que té un contracte de concessió inicial de quinze anys, passa per seguir creixent a poc a poc. Mason-Jones explica que obriran la secundària l´any que ve.

Les instal·lacions de l'antic alberg de la Comella no han patit canvis importants. S'ha mantingut la infraestructura i l'escola ha fet només modificacions interiors per adequar-se a les necessitats docents.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

34.232.62.209