ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Bryn Terfel captiva el públic de la Temporada de música i dansa

www.andorradifusio.ad

Bryn Terfel ha captivat al públic amb la seva simpatia i la qualitat de la seva veu com a baix-baríton. L'actuació en la qual l'ha acompanyat la pianista Annabel Thwaite s'ha emmarcat en la 25a Temporada de música i dansa.

L'anglès John Ireland ha estat l'escollit per obrir el repertori d'un concert en què altres compositors més coneguts, com Schubert, han fet lluir la veu del baix-baríton Bryn Terfel.

Els amants de l'òpera no han perdut una ocasió com aquesta, ja que es tracta d'una veu de primer nivell internacional.

Alguns que ja l'havien vist actuar en ocasions anteriors i són veritables coneixedors de la seva figura, han destacat el seu passat de jugador de rugbi. Característica amb la qual ha impregnat també la seva carrera professional, com recorda Jordi Marquet.

L'any de l'aniversari dels 25 anys de la Temporada de música i dansa, els seguidors edició rere edició coincideixen a destacar la necessitat d'un festival d'aquest tipus al panorama cultural amb "concerts de primeríssima categoria", manifesta l'espectadora Soledad Pedrosa.

"L'encís de la lírica" es va cloure amb peces més actuals i menys evidentment líriques, que van demostrar la ductilitat en la veu del cantant i sobretot la seva impressionant presència escènica.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Ruben Calvo
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

35.175.191.72