En busca d'aliats per fer front a Demòcrates de Canillo

www.andorradifusio.ad

Els actuals consellers de la minoria comunal a Canillo aposten per fer un pas al costat. Tot i que la voluntat d'Objectiu Comú és tornar-se a presentar, insisteixen que sense gent implicada en el projecte és complicat. Amb tot, l'opció d'aliar-se amb algun partit d'àmbit nacional està damunt la taula. 

Objectiu Comú treballa per teixir una candidatura alternativa a la de Demòcrates, com va fer fa quatre anys. Ara bé, a dia d'avui no és clar que es pugui tornar a presentar a les eleccions comunals del 17 de desembre. Així ho explica el conseller Albert Torres. "Avui, la Dolors i jo no hem decidit de fer candidatura. Hem de fer un pas al costat, no pot ser que sempre hi hagi els mateixos en política. Hi ha d'haver un canvi generacional, hi ha d'haver un relleu personal, hi ha d'haver gent que vingui amb més ganes, amb més empenta i amb ganes de renovar les coses. I avui per avui, aquestes persones no hi són."

Els actuals consellers de la minoria canillenca han mantingut converses amb tots els partits nacionals menys Demòcrates i la possibilitat d'anar de la mà amb algun d'ells no està perduda. Reclamen gent que s'involucri, ja que quan van presentar el projecte fa quatre anys era pensat per allargar-se en el temps. "A les últimes eleccions, els partits no DA van sumar 360 vots a Canillo. On és aquesta gent?"

Torres no amaga que hi ha hagut discrepàncies, durant el mandat, amb la seva companya Dolors Cabot. Defensa, però, el tarannà que han pres i que totes les decisions hagin estat amb criteris unificats. 

Informa: Laura Massegú
Imatges: Xavi Fajardo - Arxiu RTVA

Comparteix:

Xavier Espot es reuneix amb el nou delegat del Govern espanyol a Catalunya Llum verda al darrer conveni de cessió per fer la desviació de la Massana