Caldea preveu una caiguda d'ingressos de 5 milions per la Covid-19, però vol tancar l'any sense pèrdues

www.andorradifusio.ad

Caldea estima que ingressarà 5 milions d'euros menys dels previstos arran de la crisi per la pandèmia del SARS-CoV-2. Malgrat tot, l'objectiu és tancar el balanç sense pèrdues. El 4 de juliol podrà obrir el termolúdic, amb la llacuna panoràmica com a nou reclam, però amb una limitació de l'aforament a un màxim del 30%.

Caldea, que l'1 de juny ja va reobrir el club de socis i el 4 de juliol posarà en marxa els centres termals, calcula que l'impacte de la crisi de la Covid-19 en el compte de resultats es traduirà en una caiguda dels ingressos de 5 milions d'euros, segons estima el director general de Caldea, Miguel Pedregal.

L'equip directiu ha dissenyat un pla de contenció i estalvi per compensar aquesta davallada en la facturació amb l'objectiu de tancar l'exercici "sense pèrdues, compensant amb estalvis la facturació que hem perdut i perdrem els propers mesos per aconseguir aquest any un resultat net neutre", diu Pedregal. Les inversions s'han posposat al 2021.

Pel que fa al personal, després de suspendre temporalment els contractes del 90% dels treballadors, ja se n'han reincorporat la meitat i, en el transcurs del juliol, ho farà la resta.

Els operaris treballen a ple rendiment perquè tot estigui a punt. S'han intensificat les tasques d'higiene, desinfecció i tractaments de les aigües i caldrà dur mascareta a la zones comunes, a excepció de les àrees aqüàtiques, on els treballadors vetllaran perquè es respectin les distàncies de seguretat.

Caldea reobre amb un nou reclam: la llacuna panoràmica sobre el riu que farà viure una sensació d'ingravidesa als visitants. Les reserves en línia s'estan començant a disparar, fet que injecta optimisme malgrat un context molt complicat.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

Un museu virtual permetrà gaudir de les falles en un recorregut per tots els territoris fallaires El PS dubta de la legalitat de l'acord entre Crèdit Andorrà i Assegur