ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Caldea reobre amb l'estrena de la llacuna panoràmica

www.andorradifusio.ad

Caldea obre aquest dissabte després del tancament per la crisi sanitària de la Covid-19. Ho fa complint les mesures sanitàries decretades pel ministeri de Salut i amb una nova atracció, la llacuna panoràmica, que pretén donar un impuls a les visites aquest estiu. Aquest divendres, els socis del centre termolúdic han estat els primers a capbussar-se al nou giny.

Després de mesos de tancament per la crisi sanitària del SARS-CoV-2, Caldea ja ho té tot enllestit per rebre a partir d'aquest dissabte els primers clients. De fet, aquest divendres el centre termolúdic ha obert les seves portes als treballadors i socis que han pogut gaudir de la nova atracció que ofereix: la llacuna panoràmica.

El director general de Caldea, Miguel Pedregal, explica que es tracta d'una piscina "original", ja que "està suspesa de la façana de Caldea per sobre del riu Valira a uns 8 metres d'alçada, i amb el fons i les parets transparents". Per tant, "la gent quan està a l'aigua veu el riu". Les persones que ja l'han pogut gaudir aquest divendres s'han mostrat sorpreses i han valorat la sensació i la vista.

La piscina s'havia d'inaugurar la temporada d'hivern passada, tot i que la pandèmia ho va impedir. Amb aquest giny, Caldea pretén donar un impuls a les visites i aportar un valor afegir a la reobertura.

Una represa de l'activitat que es fa seguint les mesures sanitàries. Es redueix l'aforament a un 30% per mantenir al distància de seguretat, s'intensifica la neteja de l'aigua i les superfícies i s'extrema la higiene de mans. La dutxa amb sabó per accedir a la zona de banys és obligatòria.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha remarcat que és un "moment important" que satisfà al personal de Caldea i al comú. També he expressat el seu agraïment a tothom per la seva implicació a l'hora de fer possible l'obertura. 

De moment, només han obert les instal·lacions del termolúdic i la zona Orígens. L'Inúu tornarà a obrir a principi d'agost, mentre que l'espai infantil Likids encara no té data d'obertura marcada.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

3.236.132.132