ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Calvet no veu raonada la proposta liberal per a l'urbanisme del Clot d'Emprivat

www.andorradifusio.ad

El cònsol menor d'Escaldes-Engordany no veu raonada la proposta de l'oposició sobre el pla d'urbanisme al Clot d'Emprivat. Afegeix que s'han fet estudis i consultes per portar a terme el projecte en un procés llarg i complex.

Marc Calvet opina que la proposta de la minoria liberal per guanyar edificabilitat en alçada a canvi d'alliberar més l'espai al Clot d'Emprivat no és raonada. Afirma que el pla d'urbanisme és un projecte complex en què s'ha tingut en compte molts factors com ara, els propietaris. "Canviar les regles del joc quan ja s'està edificant i s'ha fet una reforma molt important del que podem donar als vianants... no em sembla raonat", considera, tot recordant que "es van fer estudis de volums, d'ombres projectades, alçades, plantes baixes... Es van fer reunions amb tots i cadascun dels propietaris...".

Ho ha explicat aquest dilluns quan els carrers del Parnal i del Prat Gran de la parròquia passen a ser d'un sol sentit. Es tracta d'una prova pilot que, si s'acaba consolidant, dotarà la zona de més places d'aparcament i d'una millor fluïdesa del trànsit després dels treballs d'embelliment i remodelació de la plaça de les Pubilles.

Els treballs han consistit en l'enderroc de l'antiga plaça per convertir-la en un espai públic més ampli i funcional en tres nivells de 450 metres quadrats.

El comú afirma que les obres han transcorregut en els terminis marcats de 12 setmanes i amb el preu previst de més de 260.000 euros.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

3.80.160.29