ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Calvó destaca en la 60a reunió hispano-francesa-andorrana de salut animal i vegetal la feina feta per al sector

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, S&iacu

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha participat aquest dijous a la 60a reunió hispano-francesa-andorrana de salut animal i vegetal que se celebra a  Tolosa.

La voluntat de la trobada, que s'ha pogut reprendre enguany després que s'hagués d'aturar a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19, té per objectiu reunir els serveis responsables de la sanitat animal i vegetal de França, Espanya i Andorra, per compartir i tractar temàtiques comunes amb relació a qüestions sanitàries a banda i banda dels Pirineus, i trobar solucions a les problemàtiques existents. Andorra es va adherir a la trobada fa 20 anys.

Calvó ha posat en relleu les mesures que està implementant des del Govern per fomentar la diversificació del sector ramader i agrícola per poder assegurar la seva perdurabilitat per mitjà d'una política agrària que té com a principal finalitat el desenvolupament d'una agricultura sostenible i respectuosa amb el medi ambient, orientada principalment a la producció de productes agraris i alimentaris de proximitat de qualitat.

Les temàtiques més tractades durant la reunió giren al voltant de la gestió dels moviments transfronterers d'animals, la lluita contra aquelles malalties animals transmissibles o contra aquells patògens que poden afectar la salut vegetal.

L'obertura de la reunió també ha comptat amb la participació i implicació dels ministres d'Espanya i França, Luis Planas Puchades i Julien Denormandie.

Informa: Agència ANA
Fotografia: Govern d'Andorra

Comparteix: