Camarada Ventura obre els 40 anys de festival de Jazz d'Escaldes 

www.andorradifusio.ad

Comença el Festival de Jazz d'Escaldes-Engordany i ho fa en la quarantena edició. Tot una fita per una aposta que va néixer l'any 1985 i que s'enceta aquest dijous. 

Serà el grup Camarada Ventura qui obrirà l'edició d'aquest any i ho farà a les set de la tarda a la plaça Coprínceps amb un concert gratuït al qual s'espera molta afluència i el seguirà el concert de Richard Galiano. També hi haurà concerts de renom internacional com els de Kyle Eastwood, Andrea Motis i Toquinho a la sala del Prat del Roure que seran de pagament, amb preus que oscil·len els 15 i 20 euros.

Precisament, hem estat aquest matí de dijous a la sala del Prat del Roure on ja s'estan fent els darrers preparatius acompanyats d'un dels talents andorrans, com és Kic Barroc. Enguany, després de cada un d'aquests concerts hi haurà jam sessions amb músics d'aquí. "L'objectiu bàsicament és que tothom que vulgui que no tingui vergonya i que pugui a tocar", explica el mateix artista andorrà. A més afegeix que "cada dia anirem acompanyats del líder que ha tocat a la Plaça Coprínceps per donar-li un toc especial".

Informa: Redacció

Comparteix:

Augmenten un 80% els ingressos de la duana pel tabac La importància de la vacuna de la febre groga per viatjar