ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Cambra de Comerç vol impulsar un nou servei de mediació, que podria ser una realitat al juny

www.andorradifusio.ad

Mediar és una de les maneres perquè dues persones o, en aquest cas, dues empreses puguin arribar a un acord que beneficiï tothom. La Cambra de Comerç vol obrir el mes vinent un servei de mediació que serveixi per resoldre confrontacions empresarials. La regularització d'aquesta eina ja s'ha publicat al Butlletí Oficial. 

La Cambra de Comerç treballa en un nou servei de mediació per resoldre possibles conflictes empresarials. Disputes que poden anar des d'enfrontaments entre treballador i empresa com litigis que impliquin diferents establiments. Tot i que encara s'estan buscant els mediadors, l'objectiu és tenir-ho disponible durant el mes vinent. 

La idea és que el mediador pugui anar més enllà i fer propostes. A més, des de la Cambra destaquen que pot ser una solució per a aquells conflictes que estan enquistats i que van directes a la batllia. 

El preu segueix sent una incògnita. Des de la patronal apunten que dependrà de la tarifa del mediador, però que la finalitat és fer-ho assumible per totes les empreses. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: