ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Camp defensa la innovació i la sostenibilitat com a desenvolupador del sector turístic davant dels ministres iberoamericans

Francesc Camp, que ha participat aquest dijous en la I Confer&egr

Francesc Camp, que ha participat aquest dijous en la I Conferència Iberoamericana de ministres d'Economia i Turisme, celebrada a la ciutat de La Antigua Guatemala, ha afirmat que la tecnologia és un desenvolupador del sector turístic perquè permet una traçabilitat dels visitants i de la seva experiència, i ha defensat la implementació de polítiques sostenibles en el sector.

El ministre ha intervingut en les dues plenàries dedicades al turisme. La primera, sota el títol 'Recerca i Innovació Tecnològica, un factor determinant en la competitivitat empresarial i el sector turístic', s'ha centrat en l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a la construcció d'una infraestructura resilient, promoure la industrialització inclusiva i sostenible, així com fomentar la innovació. La segona, dedicada a 'L'articulació de la política pública del turisme als Objectius de Desenvolupament Sostenible', ha posat el focus en el potencial del sector turístic per contribuir a la sostenibilitat a través de l'estratègia política.

Durant les sessions de treball s'ha incidit en qüestions relacionades amb la inversió en infraestructura i innovació com a motors fonamentals del creixement i el desenvolupament econòmic, on la mobilitat sostenible i les energies renovables són cada vegada més importants, de la mateixa manera que el creixement de noves indústries tecnològiques de la informació i les comunicacions. També s'han relacionat els avenços tecnològics amb l'enfortiment de la qualitat de l'ocupació i la promoció de l'eficiència energètica.

Informa: Agència ANA
Imatge: Govern d'Andorra

Comparteix: