ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Camp defensa que ENSISA ingressi els patrocinis per les copes del món

www.andorradifusio.ad

El ministre de Turisme defensa que sigui Ensisa i no Nevasa qui rebi els patrocinis públics per organitzar proves internacionals. Francesc Camp argumenta que és just perquè la societat que gestiona Soldeu-el Tarter també assumeix bona part de la despesa. Camp també rebat les crítiques de Joan Viladomat, que insinua que el ministre ha afavorit Ensisa per ser canillenc.

Un dels arguments de Joan Viladomat per demanar la dissolució de Grandvalira és el fet que sigui Ensisa i no Nevasa qui es quedi els ingressos públics en concepte de patrocini quan s´organitzen competicions internacionals.

El ministre de Turisme ho considera lògic, tenint en compte que la societat que gestiona Soldeu-el Tarter també assumeix bona part de les despeses. Per exemple, a les finals del 2016 va aportar gairebé mig milió d´euros. Una dinàmica que segons explica Francesc Camp, es repetirà a les finals del 2019. Camp nega que el Govern afavoreixi Ensisa pel fet que ell i l´exministre Jordi Alcobé siguin canillencs, com va insinuar Viladomat al Consell.

El ministre posa com a exemple l´Spartan Race a Grau Roig, a la qual el ministeri destinarà més diners la propera edició.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: