ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Campanya per conscienciar contra el consum d'alcohol i drogues al volant

www.andorradifusio.ad

Evitar conductes incíviques al volant i reduir la sinistralitat a les carreteres. Aquest és l'objectiu dels més de 15 espots publicitaris que acaba de presentar el departament de Mobilitat.

El consum d'alcohol i drogues entre els conductors és una de les principals raons de sinistralitat a les carreteres del Principat.

Sota aquesta premissa, Mobilitat, amb l'ajuda de l'Automòbil Club i el ministeri d'Ordenament Territorial, ha presentat un total de 16 curtmetratges que tenen com a objectiu conscienciar els conductors i reduir el nombre d'accidents greus a la tardor, l'època de l'any en què es concentren la majoria.

La campanya consta de 15 peces curtes de menys de 20 segons dirigides als conductors més joves, es difondran a través de les xarxes socials i se centren sobretot en el consum d'estupefaents, les distraccions i la importància de tenir cura del manteniment del vehicle en dos formats, ha explicat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres. A més, també n'hi haurà una de més llarga dirigida a un públic més genèric i que s'emetrà a Ràdio Televisió d'Andorra, ha explicat el director de la campanya, Héctor Romance.

Aquesta és la segona de les tres campanyes que té planejades Mobilitat sota el nom de Missió zero accidents. La primera es va enfocar cap als ciclomotors i motocicletes. La segona, als vehicles de quatre rodes, i la següent, als vianants, ha avançat el president de l'Automòbil Club, Enric Pujal.

Les tres institucions han clos l'acte fent una crida a la necessitat de circular en les condicions adequades.

Informa: Òscar Serrano
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.234.247.75