ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La candidatura d'Objectiu Comú a Canillo incidirà en la proximitat i la transparència

www.andorradifusio.ad

Objectiu Comú ha presentat la llista per als comicis comunals del 15 de desembre. La candidatura encapçalada per Albert Torres i Dolors Cabot és el resultat de la unió dels neguits de ciutadans de diferents sectors que volen canviar el tarannà del comú. La proximitat al ciutadà i la transparència seran les principals accions que voldran portar a la gestió comunal si arriben a guanyar.

Fa quatre anys que es treballa la llista alternativa a Demòcrates per a les eleccions comunals a Canillo. En la presentació davant dels mitjans cadascun dels candidats d'Objectiu Comú han explicat el seu ofici i què els ha motivat per sumar-se a la llista.

Uns objectius que s'han posat en comú i que han pogut tirar endavant el projecte polític.

El cap de llista, Albert Torres, ha explicat que el programa electoral, que es detallarà un cop comenci la campanya electoral, tindrà com a acció principal la proximitat amb la ciutadania que han trobat a faltar en els últims vuit anys.

Reiteren la necessitat de donar a la ciutadania oportunitat d'escollir representants de diferents colors polítics.

A més de tenir en compte el dia a dia de les persones, des de la formació afirmen que es presenten per guanyar i oferir un treball honest, transparent i dedicat totalment a la gestió de la parròquia. Un projecte que asseguren que "ha nascut per quedar-se".

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.236.117.38