ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canillo aposta pels seus paisatges completant la zona turística del roc del Quer amb dos ponts penjants

www.andorradifusio.ad

Canillo preveu la construcció de dos nous atractius turístics espectaculars. Es tracta de dos ponts penjants que sobrepassaran els rius Montaup i Vall del Riu i formaran part d'un ambiciós projecte que aprofitarà la xarxa de camins de la parròquia. El comú invertirà 2,5 milions d'euros en el disseny i construcció.

El comú de Canillo ha aprovat en sessió de consell extraordinària un suplement de crèdit de 2,5 milions d'euros pel disseny i construcció de dos ponts tibetans sobre el riu Montaup i Vall del Riu, que formaran part d'un circuit que aprofitarà la xarxa de camins de la parròquia i que vol ser un nou atractiu turístic amb elements espectaculars. Els ponts s'ubicaran prop del roc del Quer i l'Aldosa i els Plans de Canillo. El projecte global és molt més ampli. El termini de construcció oscil·larà entre 5 i 7 mesos. Es preveu adjudicar les obres abans de l'estiu. "L'atracció del pont ho és per si sola. Estem convençuts que hi anirà molta gent a simplement passar pel pont", opina el cònsol major, Josep Mandicó, qui també ha explicat que "ho lligarem amb un camí que surt del mirador del roc del Quer i farem la passarel·la per arribar a l'altra passarel·la, molt més gran, la de la vall del Riu".

El comú també ha adjudicat la col·locació d'unes escales mecàniques que uniran la plaça Carlemany i el telecabina. Seran quatre escales, dos en cada sentit, que facilitaran la mobilitat dels esquiadors. El cost és de 240.000 euros.

Informa Ana Alamán
Imatge Sergi Linares

Comparteix: