ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Canillo aprova un crèdit extraordinari per al milió del fons solidari

www.andorradifusio.ad

El comú de Canillo ha aprovat un crèdit extraordinari per fer front a l'aportació al fons solidari per afrontar la crisi del coronavirus. Tal com era previst serà d'un milió d'euros, quantitat que des de l'oposició han recordat que és percentualment la més alta de totes les parròquies, un 6,75% del pressupost anual. La majoria recorda que les aportacions comunals són equitatives en tots els casos.

El comú canillenc havia anunciat que aportaria un milió d'euros al fons solidari del Govern per afrontar la crisi derivada de la Covid-19 i aquest dimecres s'ha aprovat el crèdit extraordinari.

Tot i disposar del suport de tots els consellers, des de la minoria comunal, Albert Torres, ha volgut destacar que percentualment Canillo és la parròquia que més diners aporta al fons, ja que destina un 6,75% del pressupost anual. És per això que esperen que el Govern ho tingui en compte quan sigui menester.

Des de la majoria, el cònsol menor Marc Casal, ha recordat que les aportacions de cada comú s'han establert segons un càlcul sobre les transferències del Govern i dels ingressos. Ha remarcat el consens entre les parròquies de Demòcrates.

D'altra banda durant la sessió de consell també s'ha aprovat una adjudicació per fer actuacions urgents a les xarxes d'aigües i una segona per a treballs de renovació i millora del peu del Tarter.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

34.239.179.228