ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Canillo espera tancar el 2014 amb la reducció del 50% de l'endeutament

www.andorradifusio.ad

Pel que fa a Canillo, el comú ha explicat aquesta tarda que el pressupost a mes de setembre es tanca amb un superàvit de gairebé dos milions d'euros. Així, ja s'hauria liquidat el 70% dels ingressos previstos el 2014, mentre que les despeses arribarien al 52%.

S'espera que, a final d'any, el percentatge total dels ingressos liquidats arribi gairebé al 100%, tenint en compte que el 31 de desembre s'executa la partida provinent d'Ensisa.

Pel que fa a l'endeutament global del comú, el conseller de Finances, Marc Casal, ha destacat que s'ha aconseguit reduir-la de 18 milions a 8 des que va començar la legislatura i que, per tant, queden molt lluny del sostre d'endeutament permès. Espera que en el tancament de l'any s'hagi rebaixat l'endeutament en més del 50%.

Pel que fa al Palau de Gel, el director ha destacat l'augment de socis en un 13%. Diu que espera tancar l'any en xifres econòmiques iguals o millors a les de l'any passat tot i tenir en compte l'aturada a l'octubre de les instal·lacions. El cap d'esports del comú, Francesc Oriol, està a l'expectativa de les xifres d'aquesta temporada.

Informa: Judit Pedrós       Imatge: Meri Bellosta

Comparteix: