Canillo s'il·lumina amb una rèplica de la Lluna

www.andorradifusio.ad

La segona jornada del festival Canillo Escènic Arts ha tingut com a protagonista la instal·lació d'"Allunatges", l'obra itinerant “Museum of the Moon“ de l’artista britànic Luke Jerram. Es tracta d'una lluna de set metres de diàmetre que ha recorregut diferents espais culturals internacionals.

Aquest dimecres Canillo es va il·luminar amb la rèplica exacta de la Lluna. És una obra d'art itinerant de l'artista britànic Luke Jerram feta realitat gràcies a la NASA. L'artista descriu que és el que representa i el temps que ha tardat a construir-la. "Aquesta lluna està creada amb una imatge d'alta resolució de la NASA. Un centímetre equival a cinc quilòmetres de la superfície de la Lluna real. Andorra representa una part molt petita. He trigat sis mesos a crear-la."

El projecte de set metres de diàmetre es va crear el 2016 i Jerram va tenir en compte diversos factors"Fa 200.000 anys que estem veient la lluna. L'obra està inspirada en la música, la mitologia de totes les cultures del món. Aquesta és la raó per la qual he elaborat aquesta escultura." 

Aquesta lluna ha recorregut 30 països arreu del món i l'han contemplada més de 20 milions de persones. Aquesta proposta serà a Canillo fins al 5 d'agost. Aquesta obra es troba a la confluència de la Valira d'Orient i el Montaup.

Informa: Laura Mitjans
Imatges cedides per Canillo Scenic Arts

Comparteix:

La meitat de les prestacions per desocupació involuntària ha estat destinada a andorrans Aprovades 26 de les 39 sol·licituds de cobertura sanitària de les tècniques de reproducció assistida